LaserVision är världsledande inom området laserskyddsutrustning. LaserVison har sin fabrik i Fürth, i södra Tyskland, och har ett komplett program av laserskyddsutrustning. LaserVision bygger sin image kring säkerhet och säkerställer detta genom att konsekvent uppfylla kraven för DIN/CEN normerna.
 
Laserskyddsglasögon:

Den viktigaste delen av LaserVisions program är laserskyddsglasögon. Man har lyckats att inte bara göra säkra, CE- och DIN-typgodkända laserskyddsglasögon, men även snygga och ergonomiskt tilltalande
.

Laserskydsglasögon måste uppfylla EN207 standarden och skall vara CE-märkta för att få säljas inom EU.

Här följer en översikt av standardmodellerna. Genom att klicka på respektive bild slussas man vidare till LaserVisions utförliga modell-beskivning på engelska.


Modell R01
I denna modell kan man montera korrektionsglas, med samma styrka som i egna glasöon

Modell F02 / R02
F02-modellen har bra passform. R02 är försedd med ett metall-foder för extra hög skydd

Modell R10
Superlätta, men endast för ett begränsar antal skyddsfilter.

Modell F14 / R14
Det bästa valet för Dig som vill kunna bära egna glasögon under. R14 är försedd med ett metall- foder för extra hög skydd

Modell R17
Denna modell kan förses med huvudstöd och dämpningsfilter mot stark svets- och skär-plasmaljus

Modell R17 med huvudstöd och fällbart dämpningsfilter

Modell F03
Lätta skyddsglasögon med en sportiv framtoning.

Modell F04
Helt i plast och för effekter upp till ca 100 mW. Kan bäras tillsammans med egna glasögon

Modell F18 / F22
Bekväma lättvikts-skyddsglasögon F18 har fjädrande skalmar, F22 har traditionella skalmar med gångjärn. Kan bäras tillsammans med egna glasögon.

Modell F19 (svart) ochF20 (vit) - är moderna lättvikts skyddsglas-ögon med utmärkt passform tack vare mjuka stöd för näsan.

Modell F29 - en modern glasögonmodell med bra passform.
 

Mer om LaserVisions glasögonmodeller...

Prislista mest efterfrågade laserskyddsglasögon för industriella tillämpningar...

Databladet bländningsskyddet mot gröna laserpekpinner...


Laserskydd för större utrymmen:

I många laserbearbetningsceller sker objekthanteringen med robottar. För att kunna se vad som pågår i dessa celler behöver man större skyddsglas eller observationsfönster.
LaserVision har publicerat en katalog som visar vilka skyddslösningar som står till förfogande. Klicka på bilden för att ladda hem denna katalog.


Laserskyddsdraperier:

Om ett område där laserutrustning används inte kan avgränsas permanent med en vägg, kan laserskyddsdraperier ge ett bra skydd. Draperier finns i två utförande - en tyngre och en lättare modell.
 

Laserskyddsfönster:  Laserskyddsfönster är det självklara valet när översyn önskas av ett utrymme där laserljus emitteras. Laserskyddsfönster finns i standard-storlekar med ram, men kan även levereras i kundanpassade storlekar.
Har Du frågor?
V g fyll i formuläret...
eller skriv till vår E-postadress...